19.04.2024 08:26
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Владислав Стемковський оглянув котельню на Збаразькій перед її введенням в експлуатацію

kotelnya (12)Заступник міського голови з питань міської інфраструктури Владислав Стемковський оглянув котельню на вулиці Збаразькій перед її введенням в експлуатацію.

Нагадаємо, що вже декілька років 35 та 37 будинки на вулиці Збаразькій не опалювалися взимку: до централізованого опалення вони не були підключені, а стара котельня вийшла з ладу два роки тому. На той час будівлі перебували на балансі міліції. У вересні цього року за рішенням виконкому міської ради дані гуртожитки перейшли у комунальну власність, відтак насамперед було прийняте рішення про спорудження спеціальної модульної котельні, яка забезпечить подачу тепла у кімнати гуртожитків для усунення проблеми із теплопостачанням.

Як повідомив Владислав Стемковський, роботи із облаштування котельні вже завершуються, отже вже найближчим часом тридцять п’ятий та тридцять сьомий будинки мають бути з теплом. Він зауважив, що для спорудження даної котельні було використане обладнання передових виробників світу, таких як “Danfoss” та “Wilo”kotelnya (5), яке забезпечить якісну подачу тепла до помешкань жителів гуртожитків на Збаразькій.

Разом із Владиславом Стемковським стан підготовки котельні до експлуатації оглянули також міський голова Сергій Надал та директор КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» Андрій Чумак.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР