23.04.2024 16:46
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Владислав Стемковський зустрівся із командиром батальйону Національної гвардії

nac1На доручення міського голови заступник міського голови з питань міської інфраструктури Владидислав Стемковський зустрівся із командиром батальйону Національної гвардії у Тернополі Віктором Шершуном.

Під час зустрічі керівник батальйону Національної гвардії озвучив заступникові міського голови потребу у додатковому спортивному обладнанні для спортмайданчика військової частини. Оглянувши спільно місце розташування спортивного майданчика та наявне обладнання, було визначено тренажери, які можна встановити там додатково.

Як повідомив  заступник міського голови з питань міської інфраструктури Владислав Стемковський, уже формується кошторис для придбання спортивного обладнання для бійців Національної гвардії у Тернополі.

– Кожна хвилина, проведена у частині, має бути використана максимально ефективно, зокрема, окрім військової підготовки, велике значення має також і спортивна підготовка бійців. Солдати та офіцери Національної гвардії мають бути сильними та витривалими, а для досягнення такої цілі необхідно створити відповідні умови. Відтак міська рада сприятиме оснащенню військової частини спортивним інвентарем, а наявні на спортивному майданчику спортивні снаряди будуть  доповнені новими професійними тренажерами,  – зазначив Владислав Стемковський.

Нагадаємо, що перші у Тернополі антивандальні вуличні тренажери з’явилися на острові “Чайка” у травні цього року. Оскільки тернополянам така ідея припала до душі, було прийняти рішення облаштувати ще декілька тренажерних залів під відкритим небом. Відтак, впродовж минулого року антивандальні тренажери були встановлені також у “Парку Здоров’я” на “Дружбі” та на реконструйованому бульварі Пантелеймона Куліша на “Сонячному”.  Новенькі антивандальні вуличні тренажери встановили у парку “Топільче”, в парку Національного Відродження та поблизу будинку на вулиці Новий Світ, 91.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

Фото – Володимир Явнич