26.04.2024 17:07
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Владислав Стемковський взяв участь у ХІІ Форумі Мережі Вільних Місцевих Політиків: «Комунальні підприємства в Україні»

Заступник міського голови з питань інфраструктури Владислав Стемковський взяв участь у ХІІ Форумі Мережі Вільних Місцевих Політиків: «Комунальні підприємства в Україні». Форум тривав у  Тернополі впродовж 9-11 червня. Його організаторами є ГО «Центр громадянських ініціатив» за підтримки представництва фонду Фрідріха Науманна в Україні.

“Хедлайнером 2-го дня 12 форуму Мережа Вільних Місцевих Політиків є заступник тернопільського міського голови з питань інфраструктури та один з найкращих сіті-менеджерів України Владислав Стемковський

Говоримо про міську комунальну інфраструктуру, сферу ЖКХ, особливості управління спільною сумісною власністю багатоповерхових будівель.

Декілька його тез:
– У сфері ЖКГ важливішою є безпека експлуатації, ніж комфорт.
– У Тернополі не має жодного коммунальнго за формою власності підприємства, яке обслуговує житловий фонд.
– обслуговування та експлуатація житлових будівель – абсолютно конкурентна сфера бізнесу”, – повідомив на своїй сторінці у ФБ Максим Колесніков, координатор проекту Фонду Фрідріха Науманна за Свободу.

Також, як зазначив Максим Колесніков, у 3-й день форуму Мережа Вільних Місцевих Політиків провели панельну дискусію на тему діяльності і розвитку комунальних підприємств.
“Маємо чудових спікерів з Естонії та Бельгії, запросити яких вдалося завдяки нашому партнеру з Брюсселю #ELF, а також професіоналів з України Олександр Солонтай Владислав Стемковський Володимир Гірняк

Тернопіль житлово-комунальний

Фото Maksym Koliesnykov