24.04.2024 15:53
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Виконавчий комітет затвердив Дорожню карту утримання шляхово-мостового господарства м. Тернополя в зимовий період

dor_karta1У середу, двадцять першого грудня, виконавчим комітетом було затверджено дорожню карту утримання шляхово-мостового господарства м. Тернополя в зимовий період.

Документ створений з метою забезпечення в м. Тернополі безперебійного руху транспорту, перевезення пасажирів і вантажів та ліквідації наслідків можливих стихійних явищ у зимовий період року, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про дорожній рух», відповідно до Наказу Міністерства з питань ЖКГ України від 07.07.2008р. №213 «Про затвердження Методичних рекомендацій з прибирання території об’єктів благоустрою населених пунктів».

При створенні цієї карти врахували інноваційний досвід розвинених європейських країн, США та Канади. Ми пропонували тернополянам долучитися до розроблення даного документу, висловивши своє бачення карти. Також усі вже мали змогу ознайомитися із чорновим варіантом дорожньої карти м. Тернопіль. Сьогодні ж пропонуємо до уваги наших читачів документ, затверджений виконавчим комітетом.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР