20.04.2024 13:39
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

ВАТ «Тернопільобленерго» перейшло на нову систему розрахунків за послугу електропостачання

З 1 серпня цього року ВАТ «Тернопільобленерго» переходить на нову систему розрахунків за послугу електропостачання – за допомогою рахунків (повідомлень), які щомісяця будуть доставлятися споживачам. У них буде вказуватися сума до сплати за звітний період, наявність заборгованості чи передплати тощо.
Відповідно до Правил роздрібного ринку електричної енергії, затверджених постановою НКРЕКП від 14.03.2018р. № 312 п. 4.5 споживач, який купує електричну енергію відповідно до умов договору в електропостачальника, здійснює оплату за виставленим електропостачальником рахунком.

Згідно п. 4.13, 4.14 для здійснення розрахунків за фактично спожиту електричну енергію електропостачальник має сформувати та виставити споживачу платіжний документ у паперовій або електронній формі. Платіжні документи на оплату надаються споживачам у відповідних структурних підрозділах електропостачальника (в районах електромереж), через персональну сторінку споживача на веб-сайті електропостачальника www.toe.com.ua.
ВАТ «Тернопільобленерго» закликає споживачів користуватися онлайн-сервісом «Персональний кабінет» https://my.toe.com.ua де можна швидко та зручно, у режимі онлайн, контролювати свої розрахунки за використану електроенергію, вносити показники електролічильника, дізнаватися актуальну інформацію про тарифи, друкувати рахунки на оплату та сплачувати за спожиту електроенергію.

www.toe.com.ua