29.03.2024 15:06
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Бурульки з дахів будівель знімають працівники ПП “Східний масив”

Внаслідок температурних перепадів на дахах будинків, виступаючих частинах будівель і на великих деревах масово утворюються крижані бурульки. Падаючи, вони можуть травмувати перехожих. Падіння снігу або льоду з даху може привести до трагічних випадків, тому нагадуємо тернополянам про небезпеку та просимо бути уважними. Особливу небезпеку вони становлять у центральній частині міста, де тротуари безпосередньо прилягають до будинків.

Сьогодні автовишка ПП “Східний масив”, яка зачищала бурульки, щоб процес їх падіння був безпечним та контрольованим, працювала на вузькій частині вулиці Руської, а саме у будинках 25, 27, 31, 33, 35.  Після обіду роботи продовжилися на Руській, 19 та 23, а також на вулицях Коперника та Чорновола. Регулювання руху транспорту у цей час здійснювали представники патрульної поліції.

Застерігаємо: йдучи повз будинків у період танення снігу, необхідно обходити ділянки, де звисають бурульки, бути особливо уважним. Проходячи ці місця, спершу необхідно впевнитись у відсутності загрози падіння льодових наростів та бурульок.

Тернопіль житлово-комунальний