28.03.2024 17:33
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Бруківку на Набережній облаштовують без порушення технології

brukПорушення технології у вкладанні бруківки на Набережній немає,  адже однією із основних переваг цього матеріалу є можливість роботи з нею у будь-яку пору року та її  всепогодність.

Як повідомив головний інженер відділу технагляду Тернопільської міської ради Ярослав Копча, існуючий температурний режим у відповідності до державних будівельних норм не є перешкодою для облаштування фігурних елементів мощення. Основа під бруківку була влаштована давніше, відтак зараз роботи продовжуються і вже перебувають на завершальному етапі. Контроль за виконанням робіт ведеться працівниками  відділу  технагляду Тернопільської міської ради.

Зауважимо, що обурення тернополян викликане не самим фактом здійснення робіт, адже роботи із капітального ремонту методом вкладання бруківки здійснюються при сприятливих погодних умовах фактично кожної пори року. Помилково мешканці міста вважають, що усі, хто працює у галузі житлово-комунального господарства мали б залишити свою основну роботу і спрямувати всі зусилля на очищення вулиць від снігу, що накопичився внаслідок стихії. Наголошуємо, що роботи із капітальних ремонтів у місті здійснюють працівники підрядних приватних будівельних організацій, які спеціалізуються на вкладанні бруківки (у даному випадку)чи інших видів робіт, а не є працівниками з комплексного очищення вулиць чи водіями спецтехніки. Відтак, кожен працівник займається своєю справою і робитиме це надалі.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

Фото з відкритих джерел в інтернеті