29.03.2024 17:33
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Асфальтують двори на вул. Чубинського, 2 та вул. Чубинського, 4

У Тернополі продовжується капітальний ремонт прибудинкових територій, міжквартальних проїздів, тротуарів, а також ряду інших об’єктів житлового фонду.

chubynskogo (7)Сьогодні розпочалися роботи із облаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття у дворах по вул. Чубинського, 2 та вул. Чубинського, 4. Як пояснює начальник відділ з експлуатації та ремонту житлового фонду Анна Муца, ремонт асфальтобетонного покриття за даними адресами зробить зручнішим підхід до вулиць Вербицького та Рєпіна, а також до парку «Національного відродження». З ціллю комфортного пересування тернополян у даній ділянці міста здійснено цілий комплекс робіт, зокрема, цьогоріч було відремонтовано також двори по вул. Коновальця, 4, 6 та 8.

Нагадаємо, що капремонт наразі триває у дворах за адресою вул. Руська, 13, 15,  вул. Вербицького, 4, 6, вул. Симоненка, 2, вул. 15 Квітня, 29, 35, вул. Лучаківського, 13 та вул. Лепкого, 14.

Наразі уже завершені ремонти біля будинків на вул. Коновальця, 4, 6, 8, вул. Вербицького, 5, вул. Лучаківського, 12, вул. Майдан Перемоги, 2-М, Кривоноса, 12, Слівенська, 3, С. Бандери, 74 та міжбудинковий заїзд на вул. Братів Бойчуків – 15 Квітня, 7.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР