27.04.2024 02:20
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Автомобілі, що першкоджають прибиранню, уночі евакуювали на штрафмайданчик. Фото, відео

Впродовж ночі інспекторами з паркування евакуйовано у Тернополі 10 автомобілів, які порушували Правила дорожнього руху (ч. 3 ст.122 КУпАП) та перешкоджали роботі снгоочисної техніки. Ці транспортні засоби переміщені на штрафмайданчик, що на вул. Бережанській.

Як розповіли у інспекції, ще два автомобілі, які заважали прибиранню, але не порушували правил дорожнього руху, було переміщено до готелю “Тернопіль”. Дані евакуйованих та переміщених транспортних засобів одразу передають правоохоронцям. Ще двадцять автомобілів було переміщено добровільно – спільно із представниками патрульної поліції було розшукано власників, які, щоб уникнути потрапляння на арештмайданчик, самостійно прибули і перемістили свої авто.  Евакуації насамперед підлягали ті транспортні засоби, які були припарковані у непризначених для цього місцях на вулицях: Коперника, І. Франка, Руська, Соломії Крушельницької, Шпитальна, Князя Острозького, Живова, Митрополита Шептицького.

Звертаємо увагу водіїв, що на території Тернопільської міської територіальної громади оголошено «червоний» рівень оповіщення, тому всі автомобілі, які припарковані з порушенням Правил дорожнього руху та перешкоджають спецтехніці ефективно очищати дороги і тротуари від снігу, можуть бути евакуйовані на штрафмайданчик.

Наполегливо просимо водіїв до настання вечора прибрати всі припарковані автомобілі з проїжджих частин, щоб вночі спецтехніка могла якісно здійснити роботу із очищення та вивезення снігу із вулиць міста. Усі автомобілі, які порушують ПДР, будуть евакуйовані.

Тернопіль житлово-комунальний