23.04.2024 11:42
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Аварійна теплових мереж мікрорайону “Дружба” працюватиме цілодобово

avariyna-19Від першого червня вже працює  аварійна теплових мереж мікрорайону “Дружба”, а від першого жовтня – чергування будуть цілодобовими.

Як повідомив директор ПП “Дружба-сервіс-житло” Олег Лемега, служба надаватиме послуги з ремонту та заміни труб центрального опалення, холодного та гарячого водопостачання, встановлення приладів обліку, встановлення приладів опалення та ремонт і заміну каналізаційних труб.  Здійснити виклик працівників служби можна за номером телефону 43-58-60.

Вчора, шостого жовтня, отець Андрій із благодійного фонду “Карітас” здійснив обряд освячення техніки та робочих приміщень і поблагословив на добру працю колектив підприємства.

– Це добра традиція – кожну справу починати з Божого благословіння, – зазначив він. – Сам Ісус Христос прийшов до помешкання Закхея – благословити та освятити. Закхей був людиною знаною, і окрім помешкання, де він жив і спав, були і господарчі споруди. Візит Ісуса Христа відбувся не лише до садиби, де він проводив дні свого життя, але й, можемо припустити, і в інші приміщення. Можливо, на той час не було такої техніки, як ми бачимо зараз, але знаряддя праці також освячувалися.  Ця традиція є благословенною: через обряд молитви і благословіння сходить Божа ласка на об’єкт праці.

Як зазначив отець, Олег Лемегу він знає впродовж кількох десятків років, ще з того часу, коли сам був мешканцем будинку, що обслуговувався колишнім “ЖЕКом” під керівництвом Олега Васильовича.

-Олег Васильович – мій добрий приятель ще з початку 90-х років.  Та разом з цим він є благодійником, він неодноразово мав нагоду нам послужити – як доброчинник, благодійно і безкорисливо. Багато допомагав нам і Олег Васильович, і працівники його підприємства, а єдине, що можемо віддати взамін – це наша молитва. І ми кожного дня молимося з працівниками “Карітасу”, щоб Бог його благословляв  і тих людей, які життя своє проводять в праці, – зазначив отець Андрій.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

З першого вересня запрацює аварійна служба на базі ПП «Східний масив»

Від 20 вересня запрацює аварійна служба на базі ПП “Люкс”