20.04.2024 15:38
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі цього року встановили понад сімдесят дитячих майданчиків

mayd (7)У Тернополі вже встановили всі дитячі майданчики, які було заплановано облаштувати у 2015 році. Переглянути початковий перелік адрес, де планувалося встановити дитячі майданчики, можна у титульних списках капітального ремонту житлового фонду, які затвердили на засіданні виконавчого комітету міської ради 11 лютого. Як розповіла головний спеціаліст відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду Мар’яна Ремеза, впродовж року внаслідок звернень мешканців у титульні списки вносилися корективи, тому додалося ще декілька адрес будинків, де встановили дитячі майданчики. Загалом на прибудинкових територіях цього року було встановлено тридцять п’ять дитячих майданчиків.

Ще тридцять шість дитячих майданчиків від початку року встановлено у дошкільних навчальних закладах. Сучасні ігрові зони з’явилися і на реконструйованому бульварах Дмитра Вишневецького та Пантелеймона Куліша і у «Парку Здоров’я».

Нагадаємо, що у всіх мікрорайонах міста цього року були облаштовані спортивні комплекси з вуличних антивандальних тренажерів.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР