27.04.2024 01:39
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі стартував тренінг “Технічні аспекти впровадження Планів дій сталого енергетичного розвитку та клімату”

Тридцятого серпня у Тернополі стартував тренінг “Технічні аспекти впровадження Планів дій сталого енергетичного розвитку та клімату”. Впродовж дводенного тренінгу делегати з різних областей України обговорюють питання енергоефективності. Тренінг проводиться в рамках Програми ЄС “Угода Мерів – Схід”. Експерти проекту  ЄС “Угода Мерів – Схід” організували інформаційний майданчик для представників низки українських міст у Тернополі, як у одному з кращих міст України в плані впровадження енергоефективних заходів.

Заступник міського голови з питань інфраструктури Владислав Стемковвський привітав учасників та розповів про напрацювання у напрямку енергоощадності та про втілені у нашому місті проекти.

Про національну політику і основні тренди в енергоефективності, альтернативній та відновлювальній енергетиці розповіла національний експерт Оксана Кисіль.

Під час тренінгу йшлося про основні компоненти виробництва та споживання енергії, про вдновлювальну та альтернативну енергетику а також про відбір оптимальних джерел енергії. Експерти поділилися кращими практиками управління будівлями та особливостями енергетичної сертифікації будівель відповідно чинного законодавства.

Тернопіль житлово-комунальний