16.04.2024 13:26
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі проходить Секція Асоціації міст України з питань житлово-комунального господарства

Впродовж двох днів, 17 та 18 травня у Тернополі, у Тернополі працюватиме Секція Асоціації міст України з питань житлово-комунального господарства. Захід проходить в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.
З вітальним словом виступив заступник міського голови з питань інфраструктури Владислав Стемковський, який також презентував доповідь на тему «Реконструкція систем централізованого теплопостачання: Інженерно-технічні рішення» на прикладі Тернополя.

Також до присутніх з вітальними словами звернувся аналітик Асоціації міст України Олег Гарник.

Виступив перед присутніми також заступник Криворізького міського голови, голова Секції АМУ з питань житлово-комунального господарства Олександр Катриченко, який розповів про реалізацію в місті Кривий Ріг програм, спрямованих на підтримку власників житла в багатоквартирних будинках.

 

Досвідом термомодернізації будівель громадського сектору та житлового фонду поділився завідувач сектору з питань енергозабезпечення Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради Павло Савечко.

У рамках заходу провели обговорення проекту постанови Кабінету Міністрів України

«Про затвердження Правил надання послуги з управління багатоквартирним будинком та Типового договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком» та проблем сфери та необхідних змін до чинного законодавства.

Засідання Секції АМУ з питань житлово-комунального господарства у Тернополі продовжиться завтра, 18 травня. Заплановано у рамках заходу відвідати ряд об’єктів у Тернополі, які продемонструють інженерно-технічні рішення в процесі реконструкції системи централізованого теплопостачання

Тернопіль житлово-комунальний