29.03.2024 16:35
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі пройде “Тиждень сталої енергії”

vystavka (1)“Дні сталої енергії” у Тернополі стають традиційним заходом. Відповідно до розпорядження міського голови від 10.03.16 №82  захід проведуть 14-16 квітня цього року.

“Дні сталої енергії” мають за мету інформування та стимулювання мешканців міста до зниження споживання паливно-енергетичних ресурсів шляхом впровадження заходів з підвищення енергоефективності, на виконання рішення міської ради від 29.11.2013р. №6/39/2 «Про затвердження Плану дій зі сталого енергетичного розвитку (ПДСЕР) м. Тернопіль», з метою виконання зобов’язань, передбачених Угодою мерів та популяризації енергозбереження, за підтримки Асоціації «Енергоефективні міста України» та Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Вперше “Дні сталої енергії” були проведені у Тернополі впродовж 16 та 17 жовтня 2015 року. У рамках проведення “Днів сталої енергії”, підготованих сектором енергозбереження управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР,   були передбачені заходи для різновікових категорій та для людей з різних соціальних прошарків.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР