20.04.2024 10:07
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі обговорили перспективи співпраці з Проектом USAID “Муніципальна енергетична реформа в Україні”

usaid25 лютого в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР відбулася зустріч фахівців сектору енергозбереження та КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» із представниками проекту USAID “Муніципальна енергетична реформа в Україні”. Участь у заході взяв заступник міського голови з питань міської інфраструктури Владислав Стемковський.

У рамках зустрічі присутні обговорили питання впровадження енергоменеджменту та підтримку, яку проект USAID готовий надати для попереднього техніко-економічного обгрунтування термомодернізації будівель бюджетної сфери м. Тернополя. Також мова йшла про проекти заміщення природного газу для котелень КП «Тернопільміськтелокомуненерго». Одним із ключових питань, які обговорювалися під час зустрічі, було перспектива  проведення у середині квітня цього року «Днів сталої енергії».

Нагадаємо, що вперше такий захід був проведений в Тернополі впродовж 16 та 17 жовтня 2015 року. Вже тоді було вирішено, що для поглиблення знань  українців про енергоефективність, подібні заходи мають стати традиційними. Відтак вже незабаром  тернополян знову закликатимуть відвідати виставки, семінари та інші цікаві заходи, які навчатимуть економити енергоносії, а точніше – бути енергоефективними.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР