29.03.2024 14:12
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі висадили понад шість десятків катальп і червонолистих кленів

dereva-1Вчора, 20 жовтня, у парку імені Тараса Шевченка та у сквері імені Тараса Шевченка відбулася акція озеленення Тернополя, в рамках Концепції комплексного озеленення міста, під гаслом «Висади екзоту». У рамках акції було висаджено шістдесят  чотири екзотичних дерева.

Як розповів начальник відділу благоустрою та екології управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський, у сквері імені Тараса Шевченка буде висаджено тринадцять кленів червонолистих виду «Крімсон Кінг» та три саджанці дерев породи катальпа бігнонієвидна. Наразі у сквері зростають породи дерев із розмаїтою кольоровою гамою зелених відтінків, а висадження кленів значно підсилить існуючий зелений покрив бордовими та червоними барвами.

У парку імені Тараса Шевченка будуть зростати одинадцять червонолистих кленів «Крімсон Кінг» та тридцять сім саджанців дерев породи катальпа бігнонієвидна. Рішення щодо видового складу посадкового матеріалу прийнято для підсилення попередньої акції, що проходила під гаслом «Герої не вмирають», в рамках якої у 2015 року на зеленій зоні біля хреста висаджено тюльпанові дерева.

Двадцятого жовтня у Тернополі висадять декілька десятків дерев

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР