28.03.2024 19:56
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У новому «Парку здоров’я» встановили вуличні тренажери

park_zdorovya (2)У новому «Парку Здоров’я», який розташований у частині регіонально-ландшафтного парку «Загребелля», облаштували вуличні тренажери. Тут встановили антивандальні конструкції такі ж, як і були раніше встановлені на острівку «Чайка».

Скоро такі ж тренажери з’являться на бульварі Куліша, на вул. Новий світ, 95 та у парках «Національного відродження», «Топільче».

Нагадаємо, що місце для території «Парку Здоров’я» було обрано спеціально неподалік вул. Бережанська та біля Третьої міської лікарні, щоб тернополяни і пацієнти лікарні могли прогулюватися по парку. Окрім того, на «Дружбі» немає інших подібних відпочинкових зон.

У парку цього року облаштували доріжки, дерев’яну арку при вході, провели благоустрій території та встановили дитячий майданчик. Тепер же парк поповнився й спортивною зоною із вуличними тренажерами.

Оскільки парк має територію майже 9 га, то цього року у ньому виконали лише першочергові роботи. У наступні роки тут проведуть освітлення та облаштують окрему зону для барбекю.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР