28.03.2024 13:11
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Троє вандалів на одну інфодошку. Відео

Вчора ми повідомляли про те, що в ніч на 12 вересня трьома молодими вандалами було вщент знищено інформаційну дошку у сквері на вулиці Чорновола. Молодики поверталися із “відпочинку”, і, очевидно, не мали куди витратити залишки енергії. Тому, не змовляючись, показали свою силу інформаційній дошці у самому центрі Тернополя.

-Проглядаючи відео, просто дивуюся – навіщо це було зроблено? При чому, з такою агресією, з таким завзяттям. Цю енергію на щось добре б спрямувати, а  в даному випадку можна хіба констактувати якісь відхилення в цих юнаків, – каже начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський.

На жаль, на відео, яке наші читачі  зможуть проглянути нижче, важко ідентифікувати зловмисників. Втім, звернення з даного приводу вже надіслане до поліції. Пропонуємо проглянути обидва відео, друге дивіться з 3.10 хв.  Також посимо тернополян бути не байдужими і проінформувати, якщо ви впізнаєте когось із вандалів або коли хтось із них поділиться  в соцмережах відеозаписом свого злочину.

Відео – КП “Тернопіль Інтеравіа”

Тернопіль житлово-комунальний