16.04.2024 11:47
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Технологічний запуск систем опалення триває 72 години

Вчора, 29 жовтня, у Тернополі продовжили опалювальний сезон. Ще у понеділок, 28 жовтня, тепліше стало в дитсадках та школах, а також у медичних закладах, а від вчорашнього дня роботи із налагодження теплопостачання почалися у житловому секторі.  Зазвичай на технологічний запуск систем передбачено 72 години, тобто на налагодужвальні роботи потрібно не менше трьох діб.

Основна проблема, з якою традиційно стикаються комунальники під час запуску, це заповітрення батарей та відсутність мешканців у “проблемних” квартирах. Просимо із розумінням ставитися до процесу подачі опалення, адже він вимагає затрат часу і не може бути одномоментним для всіх будинків. У випадку виникнення будь-яких проблем із опаленням у житловому фонді, тернополяни можть звертатися із запитаннями до свого обслуговуючого підприємства, яке має угоду із аварійною службою. Якщо холодно у школі чи в дитсадку, то свої претензії потрібно адресувати безпосередньо до адміністрації закладу, адже у кожному з них автономно регулюється температура повітря.

Працівники «Тернопільміськтеплокомуненерго» закликають мешканців міста відчиняти двері помешкань аварійним службам для проведення необхідних ремонтних робіт, які можуть виникнути при запуску системи теплопостачання, зокрема, заповітренні труб у будинках. Відтак, часто через небажання віддчинити двері чи відсутність господарів, затримка увімкнення опалення відбудеться у всій багатоповерхівці.

Тернопіль житлово-комунальний