29.03.2024 00:04
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернополянка Стефанія Чайківська дякує обслуговуючому підприємству

myru_12 (9)Працівникам та керівництву ПП “Дружба-сервіс-житло-1” за плідну працю та взаємодію із мешканцями щиро дякує мешканка будинку на вулиці Миру, 12 Стефанія Чайківська.

  • Ми, мешканці, щиро дякуємо і працівникам та керівництву нашого обслуговуючого підприємства, і Тернопільській міській раді та міському голові Сергієві Надалу  зокрема, за те, що впродовж останніх років виконано стільки робіт у нашому мікрорайоні.  Нарікань на підприємство ми ніколи не мали, адже тут завжди оперативно відгукуються на усі наші звернення. А усім причетним щиро хочемо подякувати за те, що цього року у наших дворах розпочали здійснювати капремонт, – каже пані Стефанія.

Жінка розповіла, що живе у будинку на вулиці Миру вже від 2001 року і відразу оцінила діяльність підприємства. Зрештою, й сама невтомно працює для того, щоб вигляд двору був охайним: висаджує та доглядає квіти і кущі. А влітку однією із окрас двору є балкон пані Стефанії. У роботі їй допомагає чоловік Богдан Володимирович. Як каже тернополянка, дуже радує те, що у кожному під’їзді є небайдужі сусіди, які здійснюють благоустрій на клумбах поблизу оселі.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР