28.03.2024 21:48
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернополяни гуртуються, щоб відзначити «День двору»

SONY DSC“День двору” відзначили 23 серпня на п-ті Злуки, 43 у Тернополі. В рамках відзначення “Дня двору” мешканці будинку підготували урочисту програму. Особливо до заходу готувалися дітки, які й вірші розповідали,і виконували український славень, і малювали патріотичні малюнки на асфальті. Радість жителів поділяли і представники ПП “Люкс”, що обслуговує територію, які не лише долучилися до організації, але й підготували для дітвори солодкий стіл після завершення заходу. Тішилися події не лише малюки, а й дорослі, адже саме їхній двір прикрашає перша в Тернополі екопарковка. А ще напередодні тут провели капітальний ремонт міжбудинкового проїзду, тротуарів, замінили інженерні комунікації

Як повідомила Катерина Садівник (заступник директора ПП «Люкс»), мешканці двору з ентузіазмом сприйняли ідею проведення заходу. На його організацію було витрачено лічені дні, але урочистий настрій, що панував серед присутніх тернополян, переконував: все вдалося якнайкраще. Особливо постаралася майстер дільниці Гнип Ольга, яка проводила репетиції з маленькими учасниками та була ведучою заходу. Голова ОСББ будинку на п-ті Злуки, 43, Лілія Свердлова, також доклала чимало зусиль для того, аби захід відбувся на високому рівні.

  • Ми запитали діток, які гралися на вулиці, хто хоче взяти участь у «Дні двору». Багато дітей зголосилося, звісно ж, підтримали мами. Діти навперебій вчили віршики, виконували державний гімн України, і відразу усі сказали, що прийдуть у вишиванках, адже вони справжні маленькі патріоти. Взагалі, я вважаю, що покоління, яке зростає, більш патріотичне, ніж ми. Тому у нас вдався швидше не «День двору», а День пам’яті загиблих за Незалежність України. Сподіваюся, що війна закінчиться якнайшвидше, і вже наступний наш «День двору» буде веселим, з піснями та танцями. А ще впевнена, що наступного разу захід буде і більш чисельним, адже чимало сусідів, які з певних причин не могли бути присутніми, потім шкодували про це, а в присутніх залишилося багато вражень від нашого «Дня двору».

Лілія Леонідівна також висловила свою щиру подяку працівникам та керівництву ПП «Люкс» за організацію і фінансову підтримку заходу, за подарунки та солодкий стіл для діток.

До слова, проведення подібних заходів ініціював міський голова Сергій Надал, проходять вони за підтримки підприємств, які забезпечують благоустрій міста. Дані заходи проводяться виключно із дотриманням Правил благоустрою м. Тернополя та із врахуванням трагічних подій в Україні (без феєрверків та гучної музики).

Найближчими днями «День двору» відзначать у різних куточках міста.

Фото із святкування “Дня двору” на п-ті Злуки, 43 – тут

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

 

Залишити коментар

Ваша email адреса не буде відображатись.