28.03.2024 20:08
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернополяни активно користуються новою доріжкою у парку «Топільче»

dorizhka (11)Капітальний ремонт пішохідної доріжки у парку «Топільче» ще не завершився, але тернополяни уже активно користуються нею.

Тепер спуститися у парк стало значно простіше, запевняють перехожі. Тернополянка Наталя, яка все своє життя мешкає на Дружбі радіє, що тут облаштували зручну пішохідну доріжку.

– У парку «Топільче» гуляю з дитинства, але зараз, коли народила дитину, зрозуміла, наскільки важко спускатися та підніматися сходами з дитячим візком. Тепер стало значно зручніше, – каже жінка.

Зручніше стало ще восени, запевняє велосипедист Андрій. Тоді було сформовано земляний насип, а потім защебнено його для зручнішого користування. Впродовж зими насип ущільнився достатньо для того, щоб облашовувати його бруківкою.dorizhka (9)

Коли восени тут зробили насип та защебнили його, я думав, що це вже завершена робота. І, правду кажучи, був дуже вдячний, адже велосипедом їздити стало легше. Плавний кут нахилу та відносно рівна поверхня – мені цього вистачало. Та коли навесні роботи продовжилися, я був щиро здивований, адже не очікував цього, – радіє тернополянин.

Незабаром доріжку облаштуть турнікетною огорожею та встановлять зовнішнє освітлення. А згодом за окремим проектом будуть облаштовані і прилеглі до доріжки території, що зробить прогулянки тернополян ще комфортнішими.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР