20.04.2024 10:16
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Ремонт біля дамби тернопільського ставу продовжать у 2017 році

damba-1На вулиці Руській завершили ремонтні роботи біля дамби тернопільського ставу. Там постелили нижній шар асфальту та відремонтували тротуар.
Як розповідає заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Андрій Дроздовський , виконання решти робіт запланували на наступний рік. Зокрема, у планах міської ради відремонтувати дорогу від дамби до Надставної церкви.
Частину коштів на ремонти виділять з міського бюджету, решту – з державного фонду регіонального розвитку. Цьогоріч місто на ремонт об’єкту витратило понад 7 мільйонів гривень.

– Загалом ми провели ремонт гідротехнічних споруд, ремонт пішохідних ділянок, а також облаштування пішохідної частини. Наступного року планується продовжити ремонт дамби. Зокрема, ремонтуватимемо проїжджу частину від дамби до Надставної церкви. Зазначу, що ми є учасниками проекту, який фінансується частково з державного фонду регіонального розвитку і згідно законодавства ми на наступний рік маємо право пріоритету і першочергово повинні отримати  другу частину коштів на ремонт, – пояснює фахівець.

Фото – Антон Марчевський

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР