19.04.2024 04:46
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Представники підрядної організації оперативно ліквідують наслідки просідання бруківки на бульварі Вишневецького

vyshneveckogoУ зв’язку з тим, що у соцмережах та у деяких ЗМІ вкотре активно почали обговорювати якість ремонту тротуарів у Тернополі, повідомляємо, що кожен випадок просідання бруківки розглядається окремо. Наголошуємо, що підрядники, які здійснюють капітальні ремонти  тротуарів у Тернополі у межах титульних списків, надають гарантійні зобов’язання щодо якості виконаних робіт. То ж, у випадку пошкоджень, їх ліквідовують самі підрядники без залучення бюджетних коштів.

Днями відбулося просідання фігурних елементів мощення в місцях інженерних мереж на бульварі Дмитра Вишневецького. Представники підрядної організації сьогодні, 23 листопада, здійснять огляд та максимально оперативно ліквідують наслідки просідання бруківки.

Тротуар на Лепкого, облаштований приватним підприємцем

Тротуар на Лепкого, облаштований приватним підприємцем

Щодо тротуарів на вулиці Лепкого та проспекту Злуки, на просідання яких скаржаться читачі, зазначимо, що фахівцями відділу технагляду вже встановлено об’єктів підприємницької діяльності, які здійснювали роботи із облаштування тротуарів і їм буде надано припис на усунення недоліків тротуарів. У першому випадку, а саме, на вулиці Лепкого, тротуар облаштував за власний кошт приватний підприємець, тобто даний тротуар не був відремонтований у рамках реконструкції скверу на вулиці Лепкого, як дехто вважає.

Обговорення вже точилися довкола “просілої” ділянки тротуару поблизу ТРЦ “Ювілейний” на проспекті Злуки поблизу в’їзду на вулицю Лепкого. Оскільки ситуація на вказаній ділянці повторюється вже не вперше, тернополяни обурюються, вважаючи, що тротуар zlukyвідремонтований у рамках капремонту за бюджетні кошти.  Наголошуємо, що ремонтні роботи даної ділянки були здійснені за кошт забудівника –  ПП “Креатор Буд” (ця частина тротуару межує із будівництвом даного ПП), тобто виконувалися без залучення бюджетних коштів. Нещодавно підрядник підприємства вже усував недоліки, втім просідання вже вкотре повторилося.  Схожа проблема виникала і минулого року трохи вище на тротуарі по проспекті Злуки. Його також облаштовував вказаний забудівник  – ПП “Креатор Буд”, при цьому працівники також оперативно ліквідували недоліки тротуарного покриття після звернення від відділу технагляду.

Бруківку на Набережній облаштовують без порушення технології

Титульний список капітального ремонту-заміни покриття тротуарів в м. Тернополі на 2016 рік

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

Фото тернополян із соцмереж