28.03.2024 22:06
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники ПП “Люкс” здійснюють заміну вікон

tarn_3 (5)Працівники ПП “Люкс” здійснюють заміну вікон у під’їздах будинку на вулиці Тарнавського, 3.   Силами працівників підприємства здійснена заміна старих вікон на металопластикові на сходових клітках перших поверхів будинку у всіх під’їздах багатоповерхівки. До слова, даний вид робіт у будинку здійснений в рамках співпраці ПП “Люкс” та депутата міської ради Романа Навроцького. Звернувшись із такою ініціативою до депутата, мешканці й не очікували, що підприємство настільки оперативно втілить їхнє побажання. Відтак висловили свою щиру вдячність усім, хто долучився до покращення теплоізоляції будинку за допомогою заміни вікон, зокрема, директору ПП “Люкс” Степанові Гевко.

Зауважимо, що  минулого року у будинку на вул. Тарнавського, 3 капітально відремонтували покрівлю. Працівники підприємства здійснили шпаклювання виходів на технічний поверх, оновлення відмостки будинку та ремонт сходів, що перебували у неналежному стані.

Заміну вікон працівники ПП “Люкс” здійснюють і в інших будинках, які обслуговує підприємство: на Лепкого, 9, Пушкіна, 1 тощо.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР