19.04.2024 03:08
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Оголошений зелений рівень оповіщення

Проблема,  з якою зіткнулися комунальні служби в пятницю,  3 лютого,  повторилася. Як повідомляє начальник управління житлово-комунального господарства,  благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський, дощ змиває посипальні матеріали із поверхні доріг та тротуарів,  перетворюючи їх у “скло”.  Ситуація вкрай небезпечна,  тому просимо пішоходів утриматися від прогулянок,  а водіям,  зважаючи на зелений рівень оповіщення,  скоригувати свої маршрути,  забрати транспорт з проїжджих частин,  а при можливості – відмінити заплановані поїздки і не виїжджати з дому.

-Уся техніка комунальних служб працює, машини посипають сумішшю дороги, тротуари та інші пішохідні ділянки, – розповідає начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський. – Проте на вулиці мінусова температура, при якій падає дощ і усе одразу перетворюється на лід. При цьому комунальні служби продовжують працювати та посипати пішохідні та проїзні шляхиДо слова,  двірники обслуговуючих підприємств чергують у ці вихідні і також намагаються долати труднощі,  спричинені аномальною погодою.

Нагадаємо, синоптики попереджали про зимову аномалію у вигляді тривалих дощових опадів,  яка спостерігатиметься впродовж кількох днів.  Вже наступного тижня погода має дещо змінитися – на зміну дощу та температурі повітря,  яка коливається між незначними плюсом та мінусом,  знову прийдуть справжні зимові морози.

Управління житлово-комунального господарства,  благоустрою та екології ТМР