20.04.2024 05:34
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Новий спортивний майданчик відкрили на проспекті Злуки

У п’ятницю, 19 квітня, у Тернополі на проспекті Злуки відбулося урочисте відкриття універсального спортивного майданчика, на якому побували міський голова Сергій Надал та місцеві і народні депутати.

Під час заходу працівники Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення провели для дітей рухливі ігри і спортивні естафети та вручили маленьким тернополянам  символічні подарунки.

Тепер тут зможуть тренуватися маленькі спортсмени з  футбольних команд “Лідер” та “Лідер-1”, які тренуються на базі ПП “Тернопіль Комсервіс”. Як розповідає головний інженер підприємства Володимир Байгер, він щиро радіє, що у його мікрорайоні збудували сучасний майданчик, де зможуть проводити спортивне дозвілля і малі, і дорослі. Володимир Ярославович доклав чимало зусиль, щоб молодь проспекту Злуки мала альтернативу шкідливим звичкам та сидінню за гаджетами. Силами підприємства з ініціативи Володимира Байгера фактично у всіх дворах, що обслуговує ПП “Тернопіль Комсервіс” були влаштовані гімнастичні майданчики, що складаються з перекладини та брусів для занять спортом.

Минулого року  відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика у дворі на проспекті Злуки, 11. Його проект, нагадаємо, запропонував головний інженер  ПП “ТернопільКомсервіс” Володимир Байгер. Відтак майданчик став одним із переможців у конкурсі громадських ініціатив. Хоча проект переміг ще у 2016 році, але тренажери були виготовлені лише наприкінці 2017. Як розповів Володимир Байгер, тут встановлено десять антивандальних тренажерів. У планах Володимира Байгера облаштувати поряд бадмінтонне поле та дообладнати дитячий майданчик. Донька Володимира Ярославовича, Марія Сасанчин,  впродовж минулого року проводила безкоштовні тренування на свіжому повітрі для всіх охочих, чим продемонструвала, що розділяє прагнення свого батька  залучення молоді  до здорового способу життя.

 

Тернопіль житлово-комунальний