29.03.2024 01:05
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На вулиці Чорновола демонтують рекламні вивіски

Сьогодні,  12 вересня, на вул Чорновола інспекторами муніципальної поліції та постійно діючою робочою групою з проведення демонтажів було  демонтовано п’ять вивісок, які розташовані без відповідного погодження органу місцевого самоврядування.

Нинішній демонтаж та всі наступні муніципальна поліція проводить відповідно до рішень виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

Як ми вже повідомляли напередодні, для забезпечення естетичного вигляду центральної вулиці міста – Чорновола, де тривають роботи з реконструкції, на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради прийнято рішення про демонтаж об’єктів зовнішньої реклами, власники яких не встановлені, зокрема вивіски «Приватне мале підприємство «Експертоцінка» з вул. В.Чорновола, 11 та вивіски «Перукарня» з вул. Чорновола, 9.

– Фактично всі вивіски на вулиці Чорновола розміщені хаотично, виконані у різних стилях, різних розмірів, серед них особливо неприємними є крикливо-яскраві рекламні засоби, які спотворюють вигляд фасадів історичних будівель у центральній частині міста, – зазначив заступник міського голови з питань інфраструктури Владислав Стемковський. – Тому після огляду та опису вивісок, власникам закладів на Чорновола були надані приписи щодо приведення їх у відповідність нормам та правилам.

Як ми вже повідомляли, на вулиці Чорновола впорядкують рекламні вивіски

Тернопіль житлово-комунальний