29.03.2024 12:32
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На бульварі Тараса Шевченка здійснюють планову обрізку дерев

obrizka (7)Працівники ВАТ «Зелене господарство» здійснюють планову омолоджуючу обрізку дерев у центральній частині міста. Нещодавно були завершені роботи на вул. Руській, а днями працівники приступили до обрізки зелених насаджень на бульварі Тараса Шевченка.

Як розповів заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський, напередодні дерева були оглянуті комісією, яка прийняла рішення щодо доцільності та ступеню обрізки кожного дерева.

  • Насамперед обрізаються сухі гілки, а також ті, які перешкоджають роботі вуличного освітлення або зачіпають електричні мережі. Санітарна підрізка, здійснена фахівцями, жодним чином не може зашкодити деревам, а, навпаки дозволяє їм омолодитися та виглядати охайніше, – пояснює фахівець.

Закінчивши роботи на бульварі Шевченка, фахівці перейдуть на інші об’єкти. Швидше за все, вже найближчими днями розпочнеться омолоджуюча обрізка дерев на бульварі Куліша, де цього року заплановано здійснити реконструкцію.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР