29.03.2024 15:07
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Міські установи та підприємства запрошуються до участі у загальноміській акції «Тернопіль – найзеленіше місто»

В рамках проведення двомісячника благоустрою, до 30 квітня на території міста триватиме загальноміська акція «Тернопіль – найзеленіше місто».

Метою заходу є створення екологічно безпечного, психологічно комфортного середовища у місті, стабільного підвищення екологічної та санітарно-епідеміологічної безпеки проживання територіальної громади, забезпечення стійкого збереження високого рівня екологічної ємності урбанізованого середовища та формування безперервної зеленої стільникової системи.

В рамках проходження акції «Тернопіль – найзеленіше місто»  та двомісячника благоустрою, управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології рекомендує керівникам підприємств забудовників до 15 квітня взяти активну участь у проведенні заходів із висадження зелених насаджень на територіях новозбудованих об’єктів будівництва.

Долучитися до озеленення обслуговуючих територій запрошуються і керівники закладів торгівлі, ресторанного бізнесу, побутового обслуговування та ринків.

Нагадаємо, основним завданням цьогорічного двомісячника благоустрою є максимальне озеленення міської територіальної громади шляхом висадження нових дерев та чагарників, а також збереження та відновлення існуючих квітників і газонів.