29.03.2024 00:19
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Мешканець висловлює вдячність прибиральниці Галині Прокоп’юк

podyakaНещодавно ми пропонували тернополянам з нагоди Дня комунальника висловити вдячність найдостойнішим працівникам комунальної галузі Тернополя.  Публікуємо слова вдячності від тих небайдужих людей, які цінують працю невтомних працівників комунальної галузі. 

“Я проживаю понад двадцять років зі своєю сім’єю на вулиці Морозенка. Спостерігаючи, як прибирають комунальники сходові клітки і спільний з мешканцями бульвару Вишневецького, 2 дворик,  часто обурювався якістю надання таких послуг. І, як не дивно, не запам’ятовувалися обличчя двірників і прибиральниць. Мабуть тому, що вони не затримувалися на цьому робочому місці.

Слід зауважити, що уже чимало років, як ситуація із прибиранням у нашій багатоповерхівці суттєво покращилася. У плині часу, в постійній суєті й не помічаєш, коли відбулися позитивні зміни, бо вважаєш це за належне. Але завдяки професійній звичці – вміти вислухати інших, я часто чую позитивні відгуки від багатьох сусідів, що прибирання під’їздів та прибудинкових територій, відбувається тепер на належному рівні. До того ж часто і я сам бачив, як працівниця ПП “Вікторія-М” Галина Прокоп’юк буквально “вилизує” їх. Завжди привітна та ввічлива Галина Михайлівна не лише завжди уважно стежила за своєю ділянкою роботи, але інколи й радила нам, мешканцям, які виходили з під’їзду, що краще одягнути, щоб не змерзнути і не призвести до захворювання дітей. На жаль, віднедавна пані Прокоп’юк обслуговує вже іншу територію, а в нас прибирає інші людина, на яку також скарг немає. Висловлюю щиру вдячність обом жіночкам за роботу, турботу про мешканців багатоповерхівки і з нагоди професійного свята зичу їм щастя і добра!”

Олег Лівінський, медіаменеджер