29.03.2024 10:15
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

З 18 червня до 26 серпня буде перекритий рух автотранспорту на вулиці Чорновола

З 18 червня до 26 серпня у Тернополі буде перекритий  рух  автотранспорту  на  вул. В. Чорновола (ділянка від вул. І. Франка до Театрального майдану) у зв’яку із проведенням капітального ремонту вулиці. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

«Згідно із титульним списком капітального ремонту об’єктів благоустрою Тернопільської міської територіальної громади на 2019 рік, реконструкція другої частини вул. Чорновола запланована на ділянці від вул. І. Франка до Театрального майдану, а також у сквері В. Чорновола поблизу фонтану «Кульбаба», – зазначає начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський. – Роботи проводитимуться на умовах співфінансування за рахунок коштів з місцевого та державного бюджетів».

Нагадаємо, для формування позитивного іміджу Тернополя та зручності туристів, які прибувають у наше місто,  минулого року розпочалася масштабна реконструкція вул. В. Чорновола, в рамках якої на ділянці від вул. Б. Хмельницького до вул. І. Франка було облаштовано пішохідну алею з екзотичними деревами та велодоріжкою, а також влаштовано односторонній рух вулицею.