20.04.2024 05:20
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Зворотній бік деяких клумб у Тернополі

Мешканці будинку на вулиці Лепкого, 8 облаштували клумбу під своїми під’їздами. Як зазначає майстер дільниці приватного підприємства “Благоустрій” Олена Будій, таке турботливе ставлення жителів до свого двору завжди тішить. Адже створювати красу довкола себе та берегти спільне майно – їхній обов’язок.

Але є окремі випадки, коли мешканцям хочеться нагадати, що краса потребує не лише догляду, але й поваги до працівників обслуговуючого підприємства. Мова йде про людей, які привівши до ладу свою клумбу, викидають залишки рослинності на тротуари чи на газон, замість того, щоб прибрати їх.

  • Я завжди хвалю мешканців які вирощують квіти, але коли впорядкували клумбу, а сміття( цибульки нарцисів,траву,листя ромбомбару), скинули щоб прибрали наші працівники, то це – прояв неповаги до пркацівників. Ніхто не змушує мешканців облаштовувати та впорядковувати клумби, втім, якщо ви за це взялися, то просимо відповідально ставитися до цієї справи, а не додавати зайвої роботи прибиральникам.

Також наголошуємо, що впорядкування, підливання, висаджування квітів  тощо на зелених зонах прибудинкових територій не передбачено тарифом, тобто не входить в обовязки обслуговуючого підприємства. Згідно чинного законодавства, поблизу багатоповерхівок повинні бути лише газони, косіння яких здійснюється представниками ПП.

Разом з тим, дякуємо всім, хто не байдужий до свого двору та готовий докладати власні ресурси та час для його благоустрою.

Тернопіль житлово-комунальний