28.03.2024 15:53
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

До благоустрою власного будинку активно долучаються мешканці

SONY DSCМова йде про будинок, що на вулиці Лепкого, 9 у Тернополі. Саме тут здійснені силами ПП «Люкс» ремонти жителі не лише бережуть, але й доповнюють. Приміром у п’ятому під’їзді дому жителі на власний смак розфарбували сходи у стилі килимової доріжки. Стіни сходових майданчиків прикрашені стрічковим обрамленням, а на першому поверсі висять ікони. Безумовно, у такому під’їзді завжди чисто і затишно.

Крім того жителі висаджують біля свого будинку квіти та доглядають за ними.

Зокрема тернополянка Дуцик Леоніда готує квітник поблизу будинку до свята Різдва Пресвятої Богородиці, яке відзначають двадцять першого вересня. Саме цього дня тут була освячена капличка, де залюбки моляться люди із найближчих будинків. А цьогоріч традиційно біля каплиці буде проведена відправа з нагоди свята.

–          Працівники жеку роблять тут все, що потрібно, ніколи просити чи нагадувати зайвий раз не доводилося. Але і жителі відчувають потребу облаштовувати своє житло. Я зараз підполюю квіти, адже незабаром тут буде велика відправа коло каплиці. А ви зайдіть у під’їзд і подивіться, як в нас там гарно!, – хвалиться пані Леоніда.

Активно до благоустрою будинкової долучаються мешканці території на Лепкого, 9, але представники ПП «Люкс» роблять усе необхідне. Приміром, цього року за даною адресою вдалося відремонтувати вхідні дашки у всіх п’яти під’їздах – руберойд замінено на металопрофіль, відремонтовано покрівлю у місцях протікання, встановлено нову конструкцію для вибивання килимків, за кошти ТМР встановлений сучасний дитячий майданчик. Основне побажання мешканців стосується оновлення асфальтного покриття двору. Керівництво ПП «Люкс» знає про цю потребу, однак через брак коштів в міському бюджеті не може цього року втілити дане побажання жителів Лепкого, 9.

 

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

.