28.03.2024 18:40
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Донька Оксани Ілліч закінчила молодшу школу з похвальним листом

alinaПродовжуємо знайомити наших читачів із успіхами дітей-випускників працівників житлово-комунальної сфери Тернополя. Нещодавно ми розповідали про онука Марії і Олега Лемег, який із золотою медаллю закінчив навчання у ЗОШ №5.

Сьогодні розповімо про маленьку красуню, відмінницю і просто хорошу дівчинку – доньку головного спеціаліста відділу благоустрою та екології управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Оксани Ілліч, яка цьогоріч є випускницею молодшої школи.

Алінка Ілліч закінчила четвертий клас ЗОШ № 26,  а за успіхи у навчанні отримала похвальний лист.

  • Аліна дуже любить навчатися. Улюбленою навчальною дисципліною у школі є математика, водночас вона дуже творча дівчинка: вона любить малювати, співати (займалася у хоровій школі «Зоринка»), танцювати та займатися різними видами творчості, – розповідає про доньку Оксана Ілліч.

Першою вчителькою дівчинки була Оксана Василівна Крижановська, якій мама Аліни дуже вдячна за її роботу.alina1

  • Оксана Василівна – дуже хороша вчителька. Вона дійсно піклувалася нашими дітьми, за що я їй щиро дякую. Бажаю їй назавжди залишатися улюбленою та найкращою вчителькою для своїх учнів, адже для нас вона саме такою є. Адже усі чотири роки вона вчила своїх учнів доброти, ввічливості, відкривала перед ними непізнані світи знань. Сподіваюся, що навчання у старшій шкіл буде для доньки не менш приємним та успішним, – каже Оксана Здиславівна.

Вітаємо маленьку випускницю із успішним завершенням молодшої школи та бажаємо, щоб у пам’яті залишилося все тільки хороше та приємне. Зичимо підкорювати нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети!

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР