20.04.2024 10:08
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Для споживачів компанії «Газпостач» запрацював оновлений особистий кабінет «Gazolina Online»

Новим сервісом можуть скористатися споживачі природнього газу у Тернополі та Тернопільському районі, які є клієнтами компанії «Газпостач». На сайті gazpostach.te.ua ми пропонуємо вам зареєструватися в оновленому особистому кабінеті «Gazolina Online». У ньому можна отримати всю інформацію щодо особового рахунку споживача: актуальні тарифи, наявний баланс на рахунку, нарахування пільг та субсидій, історію оплат, а також при потребі можна згенерувати та роздрукувати квитанцію про оплату.

Перейшовши за посиланням «Оновлений особистий кабінет» споживач повинен пройти нескладну реєстрацію, після якої на вказану електронну скриньку отримає пароль для авторизації під час наступних відвідувань. У формі реєстрації споживачу запропонують обрати газову компанію (в даному випадку обираємо ДП «Газпостач» ТОВ «Тернопільміськгаз»),  та ввести особовий рахунок, прізвище власника особового рахунку та електронну пошту, на яку прийде лист – запит для підтвердження реєстрації.  При виникненні труднощів при реєстрації із детальною інструкцією ви можете ознайомитися за посиланням

Нагадуємо, що продовжує діяти і звичний нашим споживачам «Особистий кабінет» на сайті gazpostach.te.ua, який працює за принципом єдиної квитанції і включає в себе всі комунальні послуги. Наші споживачі для внесення показників, перегляду балансу та проведення онлайн оплати за спожитий природний газ можуть скористатися обома доступними ресурсами.

Компанія «Газпостач»