29.03.2024 12:16
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Відбулося засідання членів оргкомітету щодо організації «Днів сталої енергії» у Тернополі

orgkomitet (1)Вісімнадцятого вересня у приміщенні управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР відбулося засідання членів оргкомітету щодо організації «Днів сталої енергії». Нагадаємо, що захід відбудеться впродовж 16 та 17 жовтня в рамках співпраці Тернопільської міської ради та Асоціації «Енергоефективні міста України».

Під час засідання, участь у якому взяли представники управління освіти, управління сім’ї, молоді та спорту, управління  транспорту та інших структурних підрозділів,  було обговорено ймовірні заходи, які можна провести у Тернополі в рамках «Днів сталої енергії». Координатором заходу Павлом Савечком було озвучено перелік заходів, які вже були проведені у інших містах України, що є членами Асоціації.  Також фахівець повідомив, що Асоціація «Енергоефективні міста України» підготувала подарунки для активних учасників «Днів сталої енергії»: електронні накопичувачі, чашки із логотипами, еко-сумки та парасольки.

До роботи організаційного комітету та проведення заходів можуть долучатись всі охочі: волонтери, приватні суб’єкти господарювання, представники громадських та релігійних організацій, навчальних закладів тощо.

Для цього їм варто звертатися в сектор з питань енергозабезпечення управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології (вул. Коперника, 1 каб. 209, тел. 52 58 33) або адресувати свої пропозиції на електронну скриньку gkge@ukr.net або сторінку управління в соцмережі.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР