19.04.2024 02:04
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Вхідні двері у будинку на вул. Живова, 37 зіпсували невідомі

infТернополянка Тетяна Танащук, мешканка будинку по вул. Живова, 37, поширила у соцмережах інформацію про те, що у її домі було здійснене фарбування дверей силами підприємства ЖБК ЖЕК № 13. Долучивши фото, на якому видно, що робота виконана недобросовісно, дівчина викликала шквал емоцій у тернополян, які всіляко почали ображати працівників житлово-комунального господарства. «Новину» підхопили ряд місцевих ЗМІ.

Начальник ЖБК  ЖЕК-13 Роман Савула запевняє, що інформація не відповідає дійсності, оскільки працівники підприємства не здійснювали фарбування дверей у вказаному домі. Як розповів Роман Степанович, ремонт сходових кліток у цьому під’їзді дійсно запланований на 2015 рік, однак у перспективному плані передбачено його здійснення у листопаді поточного року.

dveri1Також він зазначив, що двері з кодовим замком, зображені на фото, встановлені з ініціативи мешканців та за їхній кошт. Роман Савула каже, що недолік буде усунений: наступного тижня працівники підприємства двері перефарбують.

Для з’ясування обставин інциденту представники ЖБК ЖЕК-13 поспілкуються з мешканцями будинку. Хто і навіщо зіпсував двері, сподіваємося, повідомимо згодом.

Також вкотре звертаємося до представників ЗМІ із проханням не публікувати непідтверджених фактів у своїх виданнях, а за потреби – звертатися за коментарями до фахівців управління чи відділу технагляду.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР