28.03.2024 18:22
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Онук Марії та Олега Лемег отримав золоту медаль за відмінні успіхи у навчанні

lemegaУ подружжя керівників ПП «Загребелля» та ПП «Фаворит» Марії та Олега Лемег привід для неабиякої гордості: їхній онук Віталій Мукан відмінно завершив навчання у загальноосвітній школі та здобув золоту медаль!

Марія Лемега розповідає, що свого часу Тернопільську спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов із золотою медаллю закінчила їхня донька Наталія (мама Віталія). Золоту «естафету» перейняв онук.

– Віталій має лідерські якості, він старанний та наполегливий. Очевидно, це ті фактори, які допомогли йому  бути успішним у навчанні та отримати медаль.  Не можу сказати, які предмети йому особливо подобалися під час навчання в школі, адже він уважно відносився до кожної навчальної дисципліни.  Та, мабуть, найбільше до душі йому прийшлися іноземні мови, адже Віталій мріє стати дипломатом, відтак планує вступати до Київського інституту міжнародних відносин, – розповідає Марія Богданівна. – Також хочу висловити свою вдячність педагогічному колективу нашої школи за невтомну працю і за можливість гордитися нашими дітьми.

До слова, однокласником Віталія є Юрій Юркевич – внук колишнього директора ПП «Сонячне» Ярослава Рудковського.yurkevych

У добру путь, дорогі випускники! Зичимо відшукати себе, обравши вірну життєву дорогу, і  завжди бути достойними дітьми своїх батьків! Візьміть у дорогу життя ласкаву бабусину усмішку та добру дідусеву пораду! Нехай променем світла для вас буде добре ім’я ваших рідних, які наполегиво трудяться на благо нашого квітучого міста!

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР