29.03.2024 13:38
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Інформація про наявність вибоїн у нещодавно відремонтованому асфальтобетонному покритті на вул. Лепкого, 14 – недостовірна

dvir_lepkogo (2)Нещодавно у деяких тернопільських ЗМІ була поширена недостовірна інформація про те, що у асфальтобетонному покритті у двору на вул. Лепкого, 14, де нещодавно був здійснений капремонт, утворилися вибоїни та інші пошкодження. Ця інформація не відповідає дійсності. Як повідомляють фахівці відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР, жодних скарг від мешканців щодо виконання ремонту у дворі на вул. Лепкого, 14 до них не надходило. За вказаною адресою виїхала комісія, до складу якої увійшли представники управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР а також відділу технагляду ТМР, які не виявили жодних порушень.

Звертаємося до тернополян із проханням надавати фото чи відеоматеріали із фактами недотриманням робітниками будівельних норм безпосередньо до управління житлово-комунального господарства, при цьому обов’язково вказуючи свої контактні дані. Також нагадуємо, що на нашому сайті працює «Електронна приймальня». Залишаючи своє запитання у «Приймальні», ви можете долучити фотоматеріли та дізнатися відповідь щодо проведення капремонту у вашому дворі.

Також звертаємося до представників ЗМІ із проханням не публікувати непідтверджених фактів у своїх виданнях, а за потреби – звертатися за коментарями до фахівців управління чи відділу технагляду.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

Друга черга капремонту двору на вул. Лепкого, 14 можливо буде здійснена ще в цьому році