28.03.2024 18:27
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Із недобросовісним підрядником УЖКГ буде судитися

Управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР підготовлено та подано до органів державного казначейства документи про оплату судового збору та здійснюється збір документів необхідних для подання позовної заяви щодо діяльності недобросовісного підрядника (ФОП Денчик В.О, директор ТОВ «Альп-Промбуд»), який ухиляється від виконання взятих на себе гарантійних зобов’язань по капітальному ремонту фасаду з утепленням житлового будинку за адресою вул. Лисенка. 6.

Після отримання вищевказаних документів та підготовки матеріалів управлінням буде подано до господарського суду Тернопільської області відповідну позовну заяву.

Нагадаємо, що у 2015р. ОСББ «Мрія 2006», що на вулиці Лисенка, 6, було одним із перших об’єднань, яке прийняло участь в міській Програмі термомодернізації на умовах співфінансування 70/30 та частково провело утеплення власного сімдесятиквартирного будинку. Однак вже у травні 2017 року голова правління п. Галина Ткач звернулась до управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології з проханням визначити причини появи тріщин в межах утепленого фасаду. Спільною робочою групою за участі працівників сектору з питань енергозабезпечення, відділу технічного нагляду та проектної організації було проведено візуальне обстеження зазначеного об’єкта та підтверджено справедливість нарікань мешканців.

Окрім цього, управлінням було замовлено висновок технічного стану будинку у відповідності до якого встановлено, що виявленні недоліки має ліквідовувати підрядник (ФОП Денчик В.О, директор ТОВ «Альп-Промбуд») в рамках наявного договору.

Управлінням неодноразово на юридичну адресу даного підрядника надсилалися вимоги щодо термінового усунення недоліків, але всі вони були безпідставно ним проігноровані. Про такі недобросовісні дії доведено до відома також представників систем утеплення «Ферозіт» та «Церезіт».

Як вже зазначено вище, для вирішення питання по суті підготовлено та подано до органів державного казначейства документи про оплату судового збору та здійснюється збір документів необхідних для подання позовної заяви, після отримання яких управлінням буде подано до господарського суду Тернопільської області відповідну позовну заяву.

У даній справі управління і далі буде підтримувати позицію мешканців ОСББ «Мрія 2006». Закликаємо тернополян бути уважними при виборі підрядника для здійснення утеплення фасаду будинку та не рекомендуємо співпрацювати із ТОВ «Альп-Промбуд», працівники якого недобросовісно виконують роботу, а керівництво відмовляється усувати недоліки, хоча це передбачено угодою.

Долучаємо профіль даного підрядника в соцмережах та на офіційний сайт його товариства

Тернопіль житлово-комунальний