29.03.2024 15:04
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Щиро вітаємо з ювілеєм директора ПП “Східний масив” Михайла Дереворіза!

m_derevorizНайщиріші привітання адресуємо сьогодні мудрому, талановитому, прогресивному керівнику ПП “Східний масив” та просто чудовій людині Михайлові Дереворізу з нагоди його 50-річного ювілею! Від імені колективу підприємства “Східний масив”, фахівців управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР та колег по роботі щиро вітаємо вас із Днем народження! Ми високо цінуємо вашу працелюбність і компетентність, життєву мудрість і діловитість, які створили вам заслужений авторитет і повагу серед колег. Ваша душевна щедрість і доброта, повсякденна турбота за людей, чуйність і доtortброзичливість у людських взаємовідносинах служать прикладом для наслідування.
В день вашого ювілею бажаємо вам міцного здоров’я й життєвих сил, бадьорості духу, натхнення та наснаги.  Зичимо невичерпної енергії і оптимізму, міцного здоров’я, душевного тепла і сімейного затишку, справжнього людського щастя, достатку і благополуччя, нових плідних успіхів і звершень. Нехай Господь огортає вас своєю благодаттю, даруючи щастя та любов.
Нехай на душі завжди буде легко та спокійно, а у всіх починаннях вас супроводжує оптимізм та натхнення!  Нехай добро множиться, а негаразди оминають вашу оселю. Божого благословіння вам!