25.04.2024 13:50
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі розпочався двомісячник благоустрою

pidval (6)У Тернополі розпочався двомісячник благоустрою. У період від першого березня до першого травня зусиллями комунальників мають бути приведені до належного санітарного стану прибудинкові території та двори. У пісочниці завезуть пісок, а несправне обладнання дитячих та спортивних майданчиків відремонтують. У дворах тернопільських багатоповерхівок здійснять ямковий ремонт асфальто-дорожнього покриття, пофарбують огорожі та приберуть території навчальних закладів, а ще – впорядкують міські кладовища, меморіальні комплекси, зелені зони. Окрім переліченого вище, комунальники здійснять ревізію внутрібудинкових електромереж та щитових та традиційне прибирання підвалів, горищ  і сходових кліток у багатоповерхівках.

У рамках двомісячника благоустрою 13 березня та 3 квітня буде проведено дві загальноміські толоки. Як повідомив заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський, особливу увагу під час двомісячника буде відведено озелененню міста. За його словами, найближчими тижнями у Тернополі висадять понад сім сотень дерев. Висадження саджанців будуть здійснювати працівники підприємств, що обслуговують житловий фонд та прибудинкові території, працівники КП «Об’єднання парків», а також учні та студенти навчальних закладів.

Долучитися до прибирання міста можуть всі охочі, тож закликаємо небайдужих тернополян взяти участь у загальноміських толоках. Суб’єктів господарювання просимо організувати прибирання територій біля їхніх підприємств, організацій та установ. Нагадуємо, що відповідно до «Правил благоустрою м. Тернопіль» підприємства, установи, організації, суб’єкти підприємницької діяльності, зобов’язані забезпечити належне утримання наданої їм у встановленому порядку земельної ділянки, а також визначеною органами місцевого прилеглої території.

 

 

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР