20.04.2024 12:13
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі проводять ремонт сходових кліток

rem (2)Ремонт сходових кліток проводиться у тернопільських будинках. Приміром, ТОВ «Ком Енерго- Тернопіль-3» впродовж року вже відремонтувало дев’ять під’їздів, а до кінця року заплановано  зробити ремонт ще у восьми. На жаль, тернополяни не завжди належно відносяться до збереження та охайного вигляду місць загального користування.

  • Звичайно, хочеться, щоб свіжопофарбовані стіни якнайдовше збереглися такими, – розповідає пані Ірина із будинку на вул. Є. Коновальця, 14. – Часто самі люди нищать те, що зроблено чужими руками. Тому ми вдячні представникам жеку, які так славно попрацювали, і сподіваємося, що нам вдасться зберегти цей ремонт надовго. Все зроблено на совість, тепер справа за жителями. Якщо люди будуть розуміти, що їхній дім – не лише у квартирі, то робота двірників та майстрів буде недаремною.

До слова, оновленим сходовим кліткам радіють вже за адресами Самчука, 31, Коновальця, 14, Чубинського,1, Галицька, 58, Зелена, 7, Ломоносова, 41, Над Яром, 1 (у межах територій, що обслуговуються  ТОВ «Ком Енерго – Тернопіль-3»). У будинках на Зеленій, 30 та Коновальця, 4 ремонти сходових кліток були проведені позапланово за дорученням міського голови.

Назагал в місті від початку року відремонтовано 272 під’їзди.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР