18.04.2024 20:16
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі оновлюють ще один спортивний майданчик

SONY DSCМи вже повідомляли, що цього року за сприяння міської ради у Тернополі оновили два спортивні майданчики – на вул. 15 Квітня та на вул. Вербицького. Капітальний ремонт проводять зараз на майданчику поблизу будинків, що на Чалдаєва, 1-3. Зараз представники ПП «Комфорт Еко Сервіс» працюють над зняттям старої сітки та фарбуванням каркасів огорожі майданчика, який, до речі, є значно більшим, аніж два попередні.

  • Для зручності тернополян, буде зроблено три входи на спортивний майданчик. – розповідає Ігор Кравець, директор ТОВ «Коменерго-Тернопіль 3», – Раніше вхід був один, і тому сітку постійно намагалися розірвати, щоб зайти у «зручному» місці. Тепер ця проблема буде вирішена. Оскільки асфальтне покриття майданчика перебуває у хорошому стані, ми не будемо його змінювати. На існуючому покритті буде нанесена розмітка під волейбольний та футбольний майданчики, також тут буде місце для гри у мініфутбол. Займатися на майданчику зможуть і турнікмени, адже тут облаштують перекладину.  Згідно із задумом, в межах майданчика встановлять лавку та металеві вішаки для одягу,  а також урну для сміття.  Загалом роботи з реставрації майданчика триватимуть приблизно до 15 листопада.

 

Благоустрій прилеглої території та відновлення сходів неподалік від майданчика, за словами Ігоря Кравця, буде здійснено у рамках двомісячника благоустрою весною 2015 року.

 

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР