29.03.2024 01:55
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі відбулися зйомки програми «Чистоплюї»

nlo (15)Впродовж двох днів у Тернополі перебувала знімальна група київського телеканалу «НЛО-ТВ», яка обрала наше місто для того, щоб здійснити зйомки програми «Чистоплюї». Програма носить гумористичний характер, у ній двоє ведучих– «чистоплюїв» намагаються оволодіти простими на перший погляд професіями.  Представники «НЛО-ТВ» у рамках даної програми знайомлять свого глядача із складними або непрестижними професіями, які, як виявляються, не під силу гламурній білявці Мілі та стильному ведучому Сержу. Для зйомок проекту у Тернополі організатори обрали житлово-комунальну галузь міста, адже у порівнянні з іншими містами, у нас здійснюється багато робіт з благоустрою міста.  nlo (9)

Як розповіла координатор зйомок Анна, спочатку планувалося відзняти одну програму, та, почавши роботу, представники знімальної групи зрозуміли, що цікавого у нас відбувається значно більше. Тому через декілька місяців тернополяни побачать дві програми, відзнятих У Тернополі.nlo (8)

У процесі зйомок ведучі спробували прибирати місто з допомогою самохідних вакуумних пилососів, а також вручну – із двірником. Тендітна ведуча привертала увагу перехожих, просіюючи пісок поблизу Архикатедрального собору, де згодом Міла із Сержем пробували викладати бруківку. Проста на перший погляд робота виявилася настільки копіткою, що зйомки тут затягнулися на декілька годин.

Друга програма буде присвячена асфальту та асфальтуванню. Звичний для тернополян процес, який ми спостерігаємо мало не щоденно, виявився цікавим для «НЛО-ТВ», адже у інших містах роботи такого штибу не здійснюються у значних обсягах, як у Тернополі.nlo (13)

У день зйомок не планувалося асфальтування у рамках капітального ремонту, яке здійснюється за допомогою спецтехніки. Однак ведучі зраділи можливості взяти участь бодай у ямковому ремонті. Спершу знімальна група побувала на асфальтовому заводі, а звідти слідом за вантажівкою гарячого асфальтобетону вирушила у двір, де саме тривали роботи із фрезерування старого покриття. Зйомки асфальтування здійснювали на бульварі Данила Галицького, поблизу ЗОШ №15. nlo (16) Перехожі дивувалися, чому така кількість відеокамер працює у місці, де буквально «латається» незначна ямка і чому асфальтобетон розкидає тендітна білявка на височезних підборах.

Вчора ввечері знімальна група «НЛО-ТВ» вирушила до Хмельницького, де спробує себе у нових професіях. Про їхні враження від зйомок у Тернополі читачі зможуть прочитати на нашому сайті згодом.

 

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР