18.04.2024 22:04
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У багатоповерхівках Тернополя встановлять лічильники тепла

itp (8)Будинкові лічильники тепла встановлять у багатоповерхових будинках Тернополя. На їх придбання та встановлення з міського бюджету цьогоріч виділено 4 млн. грн.

«Наша мета – обладнати усі багатоповерхівки Тернополя будинковими лічильниками тепла. За виділені кошти з міського бюджету наразі будуть встановлені лічильники лише у частині будинків міста, які не охоплені програмами, що фінансуються зі Світового банку та ЄБРР, – розповідає міський голова Сергій Надал. – Монтажні роботи розпочнуться у листопаді, а зараз триває виготовлення проектної документації».

Очільник Тернополя наголошує, що завдяки лічильникам тепла люди будуть сплачувати лише за фактично спожите тепло, а будь-які втрати тепла від котелень до мереж будинків будуть проблемою виключно «Тернопільміськтеплокомуненерго».

«Після встановлення будинкових лічильників тепла оплачувати рахунки також будуть і ті мешканці, які мають індивідуальне опалення. Щоправда, лише за площу спільного користування – сходові клітки, горища та підвали», – додає очільник Тернополя.