19.03.2024 10:19
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

ТОВ Техно-Буд-Центр розпочало дорожні-ремонтні роботи на вулиці Промисловій

Вулиця Промислова у Тернополі. Колись тут вирувало життя, працював флагман Тернопільської промисловості Комбайновий завод. Біля 10 тисяч працівників, величезні виробничі потужності, унікальна продукція, яку постачали по усьому СРСР та в країни Європи. Завод забезпечував не тільки робочі місця для тернополян, але і розвиток соціальної та дорожньої інфраструктури міста. Зокрема, завдяки йому було побудовано Івачівський водозабір та водогін, потужні шляхопроводи на вулицях Бродівській та Лозовецькій, приймав участь у будівництві мікрорайонів “Східний” та “БАМ”.
Із занепадом заводу, нажаль, вулиця Промислова набула жалюгідного стану. Останній капітальний ремонт проводився ще у 80-х роках минулого століття. До приїзду великого партійного бонзи по існуючому асфальтовому покритті насипали щебеню і знову вкрили асфальтом, навіть така технологія не завадила повному руйнуванню проїзної частини.
ТОВ Техно-Буд-Центр розпочало дорожні-ремонтні роботи на вулиці Промисловій. Демонтовано старе асфальтобетонне покриття, встановлюються нові бардюри і дощоприймачі, прочищено центральний колектор дощової каналізації, проводяться роботи по формуванню профілю дороги. Попереду влаштування нових шарів основи – з щебенево-піщаної суміші та оргно-мінеральної суміші за технологією холодного ресайклінгу, ну і звісно, асфальтобетонне покриття.
Просимо вибачення за тимчасові не зручності! Водії! будьте уважні! Слідкуйте за дорожніми знаками!

Техно-Буд-Центр