18.04.2024 13:36
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернопіль продовжують очищати від наслідків снігопаду

tehТернопіль продовжують прибирати від наслідків стихії відповідно до графіків.  Олег Вітик, начальник відділу технагляду міськради зауважив, що такі опади за понад тридцять років роботи у галузі ЖКГ бачив не часто, а точніше – це другий випадок з настільки інтенсивними опадами.

– Зараз ми працюємо цілодобово. Вдень проводилися роботи по очищенню тротуарів, очищали вулицю Бандери, Театральний майдан, сквер Шевченка. Працюємо на таких вулицях як Коперніка, Січових Стрільців, Шептицького, Живова, Тарнавського, Київська, 15 Квітня і Злуки. Також на мікрорайоні «Дружба» проводяться роботи по очищенні зупинок громадського транспорту, розширення проїзних частин.

Олег Вітик запевнив, що комунальні служби роблять усе можливе, аби забезпечити нормальне функціонування міста.  У відповідності до плану, оприлюдненого на нашому сайті та сайті ТМР здійснюється прибирання зупинок громадського транспорту, очищення підходів до решіток зливної каналізації, очищення проїзних частин автогрейдером, прибирання тротуарів, посипання вулиць.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР