19.04.2024 23:08
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернопільські комунальники здійснюють ліквідацію бурульок

У Тернополі комунальні служби здійснюють не лише очищення міста від снігу, а також спрямовують свої зусилля на усунення крижаних бурульок з дахів будинків та виступаючих частин будівель, які становлять небезпеку для життя та здоров’я людей. Зокрема, у місті працюють спеціальні автопідйомники, за допомогою яких комунальні працівники зачищають бурульки. Додатково встановлюються попереджувальні огорожі потенційно небезпечних ділянок.

При цьому комунальні служби здійснюють ліквідацію бурульок на тих будівлях, які вони обслуговують. Інші обслуговуючі підприємства, ОСББ, а також суб’єкти підприємницької діяльності, повинні самостійно виявляти та усувати бурульки з дахів будинків, які вони обслуговують або які перебувають у їх власності.

Окрім того, муніципальна поліція здійснює обстеження прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків та суб’єктів підприємницької діяльності, та, при виявленні несвоєчасного усунення бурульок, складає протокол на відповідальних посадових осіб балансоутримувачів будинку. За останній період працівниками муніципальної поліції було складено сім адмінпротоколів.

Мешканці Тернополя можуть повідомляти муніципальну поліцію про несвоєчасне усунення бурульок, надіславши повідомлення з фото на Viber (0730151481) або зателефонувавши за номером 40-41-67, 40-41-68.